Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359

Een deal van , 12. jan. 2019 3:00

Ahoy Piraten!

De Filipijnen is een te gekke bounty bestemming. De witte stranden, helderblauwe zee en verschillende eilanden zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Met deze goedkope retourvluchten is een vakantie naar de tropische Filipijnen dichterbij dan ooit! Je betaalt voor een retourvlucht vanaf Amsterdam slechts €359. Een echte bodemprijs dus! We hebben veel goedkope data in mei en juni gevonden en om te profiteren van deze lage prijzen boek je via onze vluchten-tool. Wees er snel bij!

vanaf
359
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 21. jan. 2019 - 12. mrt. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Manilla, Cebu

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar de Filipijnen kan in mei en juni 2019. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Filipijnen. Hieronder een paar suggesties voor jouw eerste dagen in Manilla.

Zens Rooms Malate Nakpil - Prijs is per kamer, per nacht.

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359 - 10

Zen Rooms Sulit Dormitel Manila - Prijs is per kamer, per persoon.

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359 - 8

Naar hotel-tool


Impressie

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359 - 6

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359 - 4

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359 - 2

Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Bodemprijs! Retourvluchten naar de Filipijnen slechts €359