Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127

Een deal van , 31. dec. 2018 2:04

Ahoy!

Je hoeft niet altijd helemaal naar Nieuw-Zeeland, Canada of Argentinië om oogverblindend natuurschoon te zien. Noorwegen heeft het namelijk allemaal in huis en is slechts een paar uurtjes vliegen vanaf Amsterdam! Neem bijvoorbeeld deze KLM vluchten naar Stavanger voor slechts €127. De fjorden en het bekende Trolltunga uitzichtpunt zijn allemaal mooi in de buurt van deze Noorse stad. Tickets zijn te boeken van januari tot en met april.


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Stavanger kan in de maanden januari t/m april 2019 al vanaf €127. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden uitgevoerd door KLM. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Noorwegen te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127 - 6

Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127 - 4

Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127 - 2

Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Vliegtickets Stavanger, Noorwegen: retour met KLM nu slechts €127