Vluchten
vanaf 407€ p.p.

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407

Een deal van , 23. aug. 2018 14:02

Ahoy!

Check deze goedkope tickets naar de Malediven! Je vliegt nu voor slechts €407 retour naar deze hemelse bestemming in de Indische Oceaan. Bekend om de huisjes op het water, parelwitte stranden en azuurblauwe zee. De vluchten worden uitgevoerd door Oman Air (4*-airline volgens Skytrax) en zijn te boeken voor een vertrek tussen november 2018 en maart 2019. Vertrek is vanaf Parijs, maar voor deze prijs is dat het helemaal waard. Kun je er gelijk een avondje Parijs aan toevoegen!

vanaf
407€
p.p.

Check de tickets Tijdperk: 7. nov. 2018 - 28. mrt. 2019

Origine
Parijs
Bestemming
Malediven

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Malediven kan in de maanden november tot en met maart al vanaf €407. Je vertrekt vanaf Parijs omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar de Malediven wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Oman Air. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Accommodatie

Als je naar de Malediven gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement op de Malediven.

Naar hotel-tool

Hotelsuggesties

Raalhu Lodge - 4/5 op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht.

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 12

Velana Beach - 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 10

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 8

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 6

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 4

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407 - 2

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Vliegtickets Malediven: retourvluchten nu slechts €407