Vluchten
vanaf 48€ p.p.

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour

Een deal van , 22. mrt. 2021 18:00

Ahoy Piraat!

Vandaag hebben we zonnige vluchten voor je in de aanbieding. Je kunt dus alvast boeken en straks voordelig proeven van het Spaanse zonnetje, natuurlijk in combinatie met tapas en wat smakelijke sangría.

Een retourvlucht naar Ibiza kost maar €48. Een spotgoedkope vlucht dus wacht niet langer en boek jouw najaar nu extra voordelig!

vanaf
48€
p.p.

Details Tijdperk: 1. mei. 2021 - 31. okt. 2021

Origine
Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Ibiza-stad

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour - 8

Mogelijke reisdata

Ook vliegen naar Ibiza hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 06 tot 09 september. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Amsterdam te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair, maar ook door Transavia, KLM of easyJet is mogelijk. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Naar hotel-tool

Impressie

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour - 6

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour - 4

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour - 2

Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Ontdek het zonnetje in het najaar: IBIZA voor slechts €48 retour