Vluchten
vanaf 822€ p.p.

Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China

Een deal van , 29. dec. 2019 11:00

Ahoy Piraat!

Het is toch wel één van de meest gesloten landen van de wereld en dat kan eigenlijk maar over één land gaan: Noord-Korea. Het biedt zeker voor veel mensen een interessante gewaarwording. De vluchten zijn overigens vanaf Parijs ook wel extreem goedkoop, dus als je graat een kijkje wilt nemen in dit land, dan ben je slechts €822 kwijt voor een retourvlucht!

Je kunt overigens niet zomaar vrij rondlopen. Eén van de opmerkelijkste beperkingen is dat je samen zult reizen met gidsen die je specifieke plekken laten zien van het land. Ook is een visum vereist. Kortom, voor een reis naar Noord-Korea moet je goed voorbereid zijn, maar een bijzondere reis is het zeker!

vanaf
822€
p.p.

Details Tijdperk: 29. dec. 2019 - 31. jul. 2020

Origine
Luchthaven Parijs-Charles de Gaulle
Bestemming
Pyongyang


Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China - 6

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Noord-Korea kan dus voor een geweldige prijs van €822 retour vanaf Parijs. In het voorbeeld ga je van 15 tot 30 januari. Meer data voor dit bedrag vind je in bovenstaande tabel. Zit jouw voorkeur er toch niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden! Je boekt de vlucht en het verblijf apart.

Naar vluchten-tool

Impressie

Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China - 4

Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China - 2

Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Uniek! Vliegtickets naar Pyongyang, Noord-Korea slechts €822 met Air China