Vluchten
vanaf 387€ p.p.

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387

Een deal van , 15. aug. 2018 17:01

Ahoy!

Wat een goedkope tickets van KLM! Voor slechts €387 vlieg je al retour naar het exotische Panama. Langgerekte stranden, prachtige eilanden en een boeiende cultuur is wat je hier vindt. Vluchten vertrekken vanaf Düsseldorf en hebben een korte stop in Amsterdam. Het is echter niet mogelijk om in Amsterdam op te stappen, je vlucht wordt geannuleerd als je niet op komt dagen in Düsseldorf. Tickets zijn te boeken voor vertrek tussen oktober en maart 2019.

vanaf
387€
p.p.

Check de deal Tijdperk: 29. okt. 2018 - 30. mrt. 2019

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Panama

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Panama-City vind je met een vertrekperiode tussen oktober en maart 2019. Vluchten worden uitgevoerd door KLM. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Panama. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Panama te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggestie

Best Western Plus Panama Zen Hotel - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5 met Certificaat van Uitmuntendheid. Prijs is per kamer, per nacht.

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387 - 8

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387 - 6

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387 - 4

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387 - 2

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Vliegtickets Panama: retourvluchten KLM nu slechts €387