Vluchten
vanaf 454€ p.p.

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi

Een deal van , 5. aug. 2019 17:10

Ahoy!

Ontdek het mooie en veelzijdige land Vietnam dat bekend staat om haar parelwitte stranden en authentieke cultuur. Met deze vliegtickets uit onze vluchten-tool betaal je nu slechts €454 voor een retourvlucht vanaf Amsterdam. Je hebt daarnaast de kans om te vliegen naar verschillende steden, zoals Ho Chi Minh en Hanoi. Vliegen doe je doorgaans met XiamenAir en Aeroflot en de tickets zijn het goedkoopst voor een vertrek in september tot en met oktober.


Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Vietnam vind je met een vertrekperiode in de maanden september tot en met december. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Vietnam. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Vietnam te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi - 8

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi - 6

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi - 4

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi - 2

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek Azië! Retourvluchten Vietnam nu slechts €454 naar Ho Chi Minh City & Hanoi