Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc

Een deal van , 7. mrt. 2019 1:05

Ahoy!

China Southern (4*-airline volgens Skytrax en onderdeel van Sky Team) heeft een heerlijke sale naar Vietnam. Het is nu mogelijk om vanaf slechts €384 naar verschillende bestemmingen te vliegen in Vietnam. De bruisende steden Hanoi en Ho Chi Minh zijn goedkoop te bereiken, maar je hebt nu ook de kans om voor weinig naar het prachtige Phu Quoc te vliegen. Dit exotische eiland staat bekend om de maagdelijk witte stranden en fantastische zee. Tickets zijn het goedkoopst voor vertrek in april, mei en juni. Het is bij China Southern mogelijk om bij een lange tussenstop een gratis overnachting te boeken.


Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Vietman vind je met een vertrekperiode in de maanden april tot en met junii. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Vietnam. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Vietnam te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website

Naar hotel-tool


Impressie

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 12

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 10

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 8

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 6

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 4

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc - 2

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Vliegtickets Vietnam nu slechts €384 naar Ho Chi Minh City, Hanoi en Phu Quoc