Vluchten
voor 446€

Vlucht retour naar Martinique slechts €446 pp

Een deal van , 16. apr. 2014 14:30

Beste Vakantiepiraten,

Heerlijk naar Martinique reizen en dat voor een goed betaalbare prijs? Dan moet je een sneller beslisser zijn, want deze prijs is alleen vandaag geldig..

De reis periode van deze promotie maakt het mogelijk om de vluchten tot eind september 2014 te boeken, behalve de blackout periode tijdens de zomervakantie. De vermelde prijzen zijn voor een retourvlucht vanuit Duitsland incl. belastingen, heffingen en Ticketservice Charge. Vermeerderd met een toeslag van 15,00 € per persoon voor de betaling met een creditcard. Andere betalingsmogelijkheden kosteloos mogelijk ...

Als je overweegt om deze promotionele tarieven te boeken naar Martinique, en het exotische Caribische eiland bezoeken, kun je beter opschieten met de boeking omdat deze deal alleen beschikbaar is vandaag 16 april 2014. (Op basis van uw vertrekdatum uit Europa). Een deel van de vluchten gaan via Parijs (en veranderen van luchthaven tijdens de stop-over). Air France biedt gratis pendel bus voor hun klanten tussen CDG en ORY.

Naar Frankfurt reis is het goedkoopst met de trein uiteraard.. zie de tab Naar Frankfurt Reizen...

voor
446€

Vlucht naar Martinique Tijdperk: 16. apr. 2014 - 30. apr. 2014

Origine
Frankfurt am Main
Bestemming
Martinique
 • Vlucht voorbeeld

  Deze aanbieding boek je alleen op woensdag VANDAAG 16 april !!! !

  Voorbeeld van een vlucht uit Duitsland (Frankfurt) naar het Caribische eiland Martinique (Fort de France) voor € 446: (Amsterdam-Martinique kost je al makkelijk 912 euro voor een retour)

  Vlucht retour naar Martinique slechts €446 pp - 2

  Vlucht retour naar Martinique slechts €446 pp

 • Naar Frankfurt reizen

  Naar Frankfurt reis je voor EUR 19 pp met de trein met nshispeed.nl

Vlucht retour naar Martinique slechts €446 pp