Vluchten
voor 144€

Vlucht van Brussel naar Reykjavik retour voor slechts €144

Een deal van , 2. apr. 2014 18:02

Beste Vakantiepiraten,

Hier een schitterende deal vanuit Brussel naar Reykjavik voor slechts €144 retour vlucht. Er zijn verschillende data beschikbaar in juni 2014. De vlucht prijs is inclusief 20kg bagage (incheck). De uiteindelijke prijs valt iets hoger uit door de administratieve fee.

Wat te doen in Reykjavik ? Ik heb een leuke activiteit (1 van de vele) hieronder beschreven:

De Gouden Cirkel

De Gouden Cirkel is een populaire toeristische route die je meeneemt vanuit Reykjavik en in de opvallende platteland naar enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van IJsland en natuurlijke wonderen te zien. Gemakkelijk te doen als een dagtrip vanuit Reykjavik, je kunt dit zelf doen door het inhuren van een auto, of als onderdeel van een georganiseerde tour. Dit is aan te raden, dan kun je namelijk profiteren van het inzichtelijke commentaar en interesante volksverhalen over elfen, trollen en andere "verborgen zaken". Er zijn drie belangrijke bezienswaardigheden op de Golden Circle Tour: Ik geef er slechts een van.. zodat je nog wat te ontdekken hebt ;)

THINGVELLIR Thingvellir National Park is een UNESCO World Heritage locatie en de thuisbasis van 's werelds eerste parlement. Maar het is niet alleen van groot historisch belang voor IJsland, het staat ook recht op de Mid-Atlantische Rug waar de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen uit elkaar hebben gedreven. Scheuren en barsten over het land langs het grootste meer van IJsland, zorgen voor een dramatische en mooie scène die wel moet aanschouwen.

Zie hieronder meer over deze aanbieding

voor
144€

Brussel naar Reykjavik Tijdperk: 7. jun. 2014 - 14. jun. 2014

Origine
Brussels
Bestemming
Reykjavik
  • Vlucht voorbeeld

    Wat een super goedkope vlucht. Ik adviseer om deze zo snel mogelijk te boeken. Vergeet niet om een goedkoop hotel te boeken, en als je van auto rijden houdt, dan ook een auto huren.

    Vlucht van Brussel naar Reykjavik retour voor slechts €144

Vlucht van Brussel naar Reykjavik retour voor slechts €144