Vluchten
voor 400€

Vluchten naar Bangkok nu slechts €400 retour -incl. taxen-

Een deal van , 5. mrt. 2015 12:38

Ahoy Vakantiepiraten,

Momenteel loopt er een promotie bij Royal Jordanian Airlines. Zo is het mogelijk om een open-jaw naar Bangkok te boeken voor slechts €400! De Thaise hoofdstad is heel populair en trekt jaarlijks toeristen van over heel de wereld. Zo is wandelen door Khao San Road al een ervaring op zich. 

De goedkoopste prijzen kan je vinden als je vertrekt in Barcelona. Terugkeren naar Duitsland is het goedkoopste, zo heb ik de prijs van €348 gevonden als je terugkeert naar Berlijn. Maar natuurlijk is terugvliegen op Amsterdam het makkelijkste, dit kan al voor €400 in mei. 

Er is ruime beschikbaarheid bij deze promotie. Je vlucht naar Bangkok vanuit Barcelona moet op donderdag of zondag zijn. Voor de terugvluchten zijn de vluchten in het weekend het goedkoopste. Reizen kan tot en met 25 juni 2015 en de promotie loopt tot 10 maart, ik zou dus niet te lang twijfelen met boeken! 

Voor Berlijn heb ik 3 tot 21 mei voor je gevonden.

Bij Amsterdam keer je 2 dagen later terug op 23 mei.

Boeken doe je Expedia. Voor goedkope vluchten naar Barcelona kijk je op Skyscanner, dit kan al vanaf €30. Hotels boek je via Trivago, zo kan je een hotel in de prijsklasse van jou keuze vinden.

voor
400€

Goedkope vluchten naar Bangkok Tijdperk: 5. mrt. 2015 - 30. jun. 2015

  1. Barcelona
    Bangkok
  2. Bangkok
    Amsterdam
  • Details

    Vluchten naar Bangkok nu slechts €400 retour -incl. taxen-

Vluchten naar Bangkok nu slechts €400 retour -incl. taxen-