Vluchten
vanaf 137€ p.p.

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar!

Een deal van , 30. jun. 2020 12:00

Ahoy Piraat!

Vluchten naar het verre Abu Dhabi waren nog nooit zo goedkoop! Je kunt al een retourtje boeken voor €137 (indien je Wizz Air Club member bent of wordt, betaal je slechts €97). Dan bezoek je de bijzondere hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten!

Bezoek de woestijn en laat je onderdompelen in de stad van rijkdom, maar zonder talrijke toeristen die je in Dubai wel zult aantreffen. Je hebt een lange, maar comfortabele stop in Boedapest. Hierdoor ben je in de gelegenheid om deze stad ook te ontdekken en maak je dus een bijzondere twee-in-één citytrip!

vanaf
137€
p.p.

Check deal Tijdperk: 30. jun. 2020 - 31. jan. 2021

Origine
Eindhoven
Bestemming
Abu Dhabi
 • Details

  Voorbeeldvluchten: Eindhoven - Abu Dhabi / 5 tot 9 september

  Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 14

  Naar de aanbieding


  Deze vluchten hebben een lange overstap in Boedapest, hierdoor kan je ook een heerlijke stedentrip bevelen in deze Hongaarse stad! Indien je Wizz Air Club Member bent, krijg je nog eens €40 korting op deze vluchten, waardoor het slechts €97 kost!


  Check alle vluchten


Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 12

Reismogelijkheden

Vliegen naar Abu Dhabi kan verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven met een stop in Boedapest. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

De Verenigde Arabische Emiraten kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 10

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 8

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 6

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 4

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar! - 2

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Goedkope vluchten naar het verre Abu Dhabi: een retourje voor €137 in het najaar!