Vluchten
vanaf 335€ p.p.

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air

Een deal van , 24. jan. 2020 13:02

Ahoy Piraat!

De hoofdstad van Indonesië vind je op één van de dichtstbevolkte eilanden van de wereld: Java. Jakarta heeft Nederlandse invloeden en er valt veel zien. Vergeet niet dat Jakarta een perfecte uitvalsbasis zal bieden om Indonesië eens goed te verkennen. Zo kun je ook makkelijk doorreizen naar Bali of Sumatra. Jakarta zal niet lang meer de hoofdstad blijven van Indonesië, aangezien ze een nieuwe hoofdstad willen bouwen op Borneo.

Voor de prijs kun je deze vluchten echt niet laten, want de vluchten zijn slechts €335 en dat is vele honderden euro's goedkoper dan normaal! Je boekt deze vluchten via onze vluchten-tool.

vanaf
335€
p.p.

Details Tijdperk: 24. jan. 2020 - 31. mei. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Jakarta

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 12

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Jakarta kan goedkoop in de maanden februari tot en met mei. Je vertrekt vanaf Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Xiamen Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool


Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Java te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 10

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 8

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 6

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 4

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air - 2

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Ongelofelijk goedkoop naar Jakarta: slechts €335 retour met Xiamen Air