Vluchten
vanaf 390€ p.p.

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390!

Een deal van , 7. okt. 2019 12:02

Ahoy Piraat!

Sint Maarten is weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt nu naar dit Caribische eiland voor maar €390! Dit zijn rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam met KLM. Dat is dus uiterst voordelig en lekker comfortabel. Nadat het eiland was getroffen door een orkaan heeft het een tijd geduurd voordat het eiland weer hersteld werd. Nu inmiddels het eiland weer erbovenop gekrabbeld is, vliegt KLM weer massaal naar het prachtige eiland. Wij snappen ook wel waarom!

Normaal zijn zulke vluchten een stuk duurder, maar gezien er een stuk meer vluchten naar Sint Maarten worden aangeboden, zijn ze nu tijdelijk stuk goedkoper te boeken. Daardoor boek je dus een heerlijke vlucht voor een bodemprijsje. Check snel naar jouw geschikte data en geniet van een tropische bestemming!

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 14


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Sint Maarten is het goedkoopst in van november tot juni 2020. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Amsterdam het voordeligst naar Sint Maarten. Vluchten worden uitgevoerd door KLM. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Sint Maarten gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Cambodja.

Naar hotel-tool

Impressie

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 10

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 8

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 6

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 4

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390! - 2

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Supergoedkoop Sint Maarten! Rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam slechts €390!