Vluchten
vanaf 439€ p.p.

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam

Een deal van , 10. nov. 2019 13:54

Ahoy Piraat!

We kunnen beter aloha in plaats van ahoy zeggen, want met deze deal waan je je direct in de tropische sferen. Hawaii staat voor velen als ultieme droomreis, die je gemaakt moet hebben. Vaak zijn de vliegtickets al erg duur waardoor je het blijft vooruitschuiven en toch maar weer niet gaat.

Via onze vluchten-tool hebben we hele goedkope vliegprijzen gespot. Zo kun je vanaf Amsterdam naar Maui (Hawaii) voor maar €439! Ongelofelijk he! Dus zoals Tito zegt; als je baalt van een kokosnoot die op je hoofd is gevallen, dan boek gewoon deze goedkope vliegtickets!

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 14

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Hawaii kan in de maanden januari t/m april 2020 al vanaf €439. De goedkoopste data vind je in de maand mei. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Hawaii te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 12

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 10

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 8

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 6

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 4

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam - 2

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Retourtje naar Hawaii voor maar €439! Vlieg ongelofelijk goedkoop vanaf Amsterdam