Vluchten
vanaf 63€ p.p.

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam

Een deal van , 22. dec. 2020 21:00

Ahoy Piraat!

Vele wegen leiden naar Rome, maar het vliegtuig is toch wel het snelst. Zeker in 2021 heb je een heerlijke vakantie verdiend, zonder dat je teveel betaalt. Wij speuren het internet af voor de goedkoopste vluchten en jij plukt de vruchten hiervan!

Bezoek historische gebouwen die al 2000 jaar het gezicht van de stad vormen. Eet een pizza of een Italiaans ijsje in de straten van Rome. Het mag allemaal, je hebt het immers verdiend! Een retourtje kan nu slechts voor €63 in de meivakantie van 2021. Hoe schitterend goedkoop!

vanaf
63€
p.p.

Details Tijdperk: 1. apr. 2021 - 30. sep. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Rome

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Rome hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Amsterdam. In ons voorbeeld vlieg je van 01 t/m 08 mei 2021. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Brussel Charleroi of Eindhoven te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Vueling, maar normaal gesproken kan je ook met easyJet, KLM of Transavia goedkoop vliegen.. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Huurauto

Rome en omgeving kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Impressie

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam - 8

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam - 6

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam - 4

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam - 2

Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Meivakantie! Retourvluchten naar historisch Rome voor maar €63 vanaf Amsterdam