Vluchten
vanaf 377€ p.p.

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439

Een deal van , 30. dec. 2019 12:02

Ahoy Piraat!

Waka Waka, this time for Africa! Zoals Shakira het al aangeeft, het wordt tijd om eens heerlijke vluchten te boeken naar het verre Zuid-Afrika? Waarom, nou omdat de vluchten van zowel Brussel als Amsterdam uiterst goedkoop zijn! Maak een schitterende rondreis en ontdek alle dieren die je ooit al eens hebt willen zien. Ga lekker surfen, genieten van een heerlijke keuken en ontdek de gastvrijheid van de Zuid-Afrikanen! Je betaalt voor een retourvlucht slechts €377! Voor een meerprijs vlieg je ook met KLM heel goedkoop!

vanaf
377€
p.p.

Details Tijdperk: 30. dec. 2019 - 31. dec. 2020

Origine
Brussel, Amsterdam
Bestemming
Johannesburg

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439 - 8

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Johannesburg kan in de maanden februari tot en met december al vanaf €377. Je vertrekt vanaf Brussel of Amsterdam en vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ethiopian Airlines, KLM of SWISS Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Zuid-Afrika te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439 - 6

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439 - 4

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439 - 2

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Waka Waka, this time for Africa! Vliegtickets naar Zuid-Afrika vanaf €377 retour, met KLM vanaf €439