VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Wanderlust in Vietnam, retourvluchten nu slechts €381
Afgelopen

Wanderlust in Vietnam, retourvluchten nu slechts €381

Ahoy VakantiePiraten!

Ken je dat gevoel, wanderlust? Het is niet alleen een super hippe hashtag op Instagram, maar je kunt er echt 'last' van hebben, die onvermijdelijke drang om te reizen! Ben jij avontuurlijk ingesteld en kun je jouw wanderlust niet meer de baas? Dan hebben wij de perfecte tickets gevonden voor je, want je vliegt nu al voor slechts €381 naar het betoverende Vietnam. Je vliegt dan met de Aziatische prijsvechter XiamenAir, onderdeel van SkyTeam, een ideale manier om op een goedkope manier Azië te bereiken. Voor een iets hoger bedrag vlieg je al met luxe maatschappijen als Etihad, AirFrance en Qatar Airways, de keuze is helemaal aan jou!

voor
381
p.p.

Deal Info Tijdperk: 26. apr. 2017 - 23. nov. 2017

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
Ho Chi Minhstad

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Vietnam doe je het goedkoopste van 15 mei tot en met 23 november (met uitzondering van de maanden juli en augustus), dan kun je al vliegen vanaf €381 retour. Je vertrekt vanaf Amsterdam of Brussel omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Vietnam wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door XiamenAir dat onderdeel is van SkyTeam. In dit voorbeeld ga je van 29 mei tot en met 11 juni. De hoger geprijsde vluchten worden onder ander uitgevoerd door Etihad, Qatar Airways en AirFrance Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Vietnam gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Vietnam Huur je liever een Airbnb in Vietnam? Dat kan natuurlijk ook!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Airbnb:

Impressie

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je