Vluchten Hotels
vanaf 74€ p.p.

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 29. apr. 2019 14:00

Ahoy Piraat!

Naar Praag? Ja graag! De Tsjechische hoofdstad is namelijk de perfecte bestemming voor een leuke stedentrip. Praag heeft een rijk verleden en dit zie je overal terug. Van de imposante gebouwen tot eeuwenoude bruggen, deze stad ademt historie. Met deze samengestelde stedentrip kun je deze geweldige stad nu zelf bezoeken voor slechts €74! Dat is geen geld voor zo'n leuke stedentrip, want naast een verblijf in een goed hotel zijn ook de retourvluchten inbegrepen. Pak die tas maar vast in!

vanaf
74€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 15. mei. 2019 - 26. jun. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Praag

Vertrekmogelijkheden

We hebben een aantal goedkope vluchten van Eindhoven naar Praag gevonden op verschillende data tussen mei t/m juni. Deze vluchten worden uitgevoerd door een Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Praag. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Praag gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool


Impressie

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf  - 8

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf  - 6

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf  - 4

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf  - 2

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Wat een koopje! 3-daagse stedentrip Praag voor maar €74 incl. vluchten & verblijf