Vluchten

Weekendje Basel? Goedkope retourvlucht vanaf Amsterdam voor maar €45!

Een deal van , 1. aug. 2019 21:00

Citytrippers opgelet! Een retourtje Amsterdam - Basel kost je nu slechts €45. Normaal ben je voor dezelfde vlucht het dubbele kwijt. Dankzij prima vliegtijden (vrijdagochtend heen, zondagavond terug) heb je bovendien drie volle dagen om deze gezellige Zwitserse stad te ontdekken. Maak een wandeling langs de Rijn, slenter door de Altstadt van Grossbasel of bezoek één van de vele musea. Ook dierentuin Zoo Basel en de Markthalle maken Basel het bezoeken waard, zeker voor wie eens iets anders wil dan Barcelona, Parijs of Londen.

Goedkope retour met prima vliegtijden
18. okt. 2019 - 13. dec. 2019
Amsterdam
Easyjet
Handbagage (10kg)
Dealinformatie

  • Retourvlucht Amsterdam - Basel met Easyjet
  • Inclusief 10kg handbagage
  • Vertrek op vrijdag(ochtend), terug op zondag(avond)
  • Goedkoopste vertrek: oktober
  • Voorbeeld vertrekdatum: 18 t/m 20 oktober

Hotel nodig?

Om je de kosten van je citytrip naar Basel zo goedkoop mogelijk te houden, is het verstandig om vlucht en hotel apart te boeken. Zoek je een goedkoop onderkomen in de stad? Maak gebruik van onze handige hotel-tool!

Boek hotel

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Weekendje Basel? Goedkope retourvlucht vanaf Amsterdam voor maar €45!