Vluchten
vanaf 57€ p.p.

Goedkoop! Weekendvluchten naar Berlijn vanaf Amsterdam slechts €57 retour

Een deal van , 14. sep. 2018 9:03

Ahoy Piraten!

Waar gaan piraten naartoe voor de beste clubs, bars en feesten van Europa? Naar Berlijn natuurlijk! Ook wanneer je uitgefeest bent houdt de Duitse hoofdstad niet op met haar bezoekers verbazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de talloze interessante musea en andere bezienswaardigheden? Laat je verrassen door deze heerlijke stad en boek snel een ticket voor een toffe weekendtrip naar het gave Berlijn!


Vertrekmogelijkheden

We hebben de weekendvluchten van Eindhoven of Amsterdam naar Berlijn op verschillende data in tussen september t/m januari hierboven uitgelijst. Vluchten worden uitgevoerd door een Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Jamaica. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Berlijn gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool


Goedkoop! Weekendvluchten naar Berlijn vanaf Amsterdam slechts €57 retour - 2

Goedkoop! Weekendvluchten naar Berlijn vanaf Amsterdam slechts €57 retour

Goedkoop! Weekendvluchten naar Berlijn vanaf Amsterdam slechts €57 retour