Vluchten

Goedkoop retourtje Myanmar vanaf Amsterdam slechts €360

Een deal van , 24. jul. 2019 21:00

Ahoy! Veel mensen gaan jaarlijks op vakantie naar Thailand of Bali, maar deze deal is net even wat anders. Ontdek de andere kant van Zuidoost-Azië, namelijk het bijzondere Myanmar. Het land ligt tussen India en Thailand en heeft talrijke tempels, prachtige natuur en een gastvrije bevolking. Verderop in dit artikel staan wat tips voor prachtige bezienswaardigheden die je gedurende jouw reis in Myanmar gezien moet hebben! Wees er snel bij want de retourvluchten zijn nu extreem goedkoop! Je betaalt slechts €360 voor een retourtje vanaf Amsterdam!

1. okt. 2019 - 25. dec. 2019
Goedkope vluchten!
Amsterdam
China Southern
Mogelijke reisdata

Vliegen naar Myanmar kan tussen oktober en december al vanaf €360. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Myanmar wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. We hebben verschillende mogelijkheden hierboven in een tabel weergegeven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Myanmar gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Myanmar. Plan jouw rondreis en vind makkelijk een onderkomen op iedere locatie, klik op de know hieronder om te zoeken!

Naar hotel-tool

Onze tips voor Myanmar

1) Kyaiktiyo Pagoda

De Gouden Rots is een boeddhistische bedevaartsoort. Het imposante rotsblok is te vinden op een 1100 meter hoge berg Kyaiktoberg. De rots voorzien van bladgoud en heeft vanaf de berg een indrukwekkend uitzicht..

2) Shwedagon Pagoda

Een oude boeddhistische tempel in het zuiden van Myanmar. Deze tempel is door de eeuwen heen meerdere malen aangepast, maar telkens mooier en groter geworden. De toren is vrijwel 100 meter hoog en wordt gezien als één van de belangrijkste boeddhistische tempels ter wereld.

3) Ingle Meer

Als je echt naar een bijzondere lokale plek wilt, dan is het authentieke Ingle Meer wat voor jou. De dorpjes zijn heer gebouwd op palen in het meer en ze gebruiken hier het water als belangrijkste vervoersmiddel. Het leven van de lokale bevolking speelt zich letterlijk in het water af. Een echte highlight voor jouw reis door Myanmar!

4) Bagan

Bagan heeft iets magisch. Zoveel tempels heb je nog nooit bij elkaar gezien. Je kunt hier uren ronddwalen. Deze tempels zijn ongeveer 800 jaar oud en wordt vaak vergeleken met het bekendere Angkor, maar Bagan is zeker niet minder mooi!

Goedkoop retourtje Myanmar vanaf Amsterdam slechts €360