Vluchten
vanaf 358€ p.p.

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358

Een deal van , 20. mei. 2019 20:00

Ahoy Piraten!

Dit is jouw kans om een onvergetelijke reis te maken door Midden-Amerika. Prachtige natuur, heerlijke stranden en een relaxte sfeer is wat Panama jouw te bieden heeft. Er zijn nu goedkope retourvluchten van Düsseldorf naar Panama-stad voor slechts €358. Maak een bijzondere reis door dit prachtige land en bezoek het San Blas Archipel, een verzameling van meer dan 350 eilanden voor de Caribische kust, ga dieren spotten of duiken in het national park Coiba en ga hiken bij de Quetzal trekking! Ook mag je hier het wereldberoemde Panama-kanaal niet missen, het kanaal waar grote cruise- en vrachtschepen die door de sluizen varen. Onze tip voor de surfers: ga naar het strand in El Palmer met meerdere surfscholen en shops waar je alle surf-benodigdheden kan huren. Boek snel en begin jouw avontuur in Panama!

vanaf
358
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 5. jun. 2019 - 27. nov. 2019

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Panama-stad

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Panama kan vooral goedkoop op verschillende data tussen juni en november 2019. Vanaf Düsseldorf vlieg je al voor maar €358 retour. De vluchten worden daarbij uitgevoerd door verschillende maatschappijen waaronder KLM en Air France. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd. Met onze handige prijsvergelijker vind je makkelijk en snel jouw ideale vlucht naar Panama.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Panama gaat wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en daarbij spelen financiën ook een rol. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw reis. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement in Panama.

Naar hotel-tool


Impressie

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358 - 10

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358 - 8

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358 - 6

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358 - 4

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358 - 2

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Wow! Retourtje naar veelzijdig Panama voor slechts €358