Vluchten
voor 439€

Wow! Retourtickets naar Jakarta, Indonesië nu slechts €439!! *afgelopen*

Een deal van , 12. mrt. 2015 13:00

Ahoy Vakantiepiraten!

Blijkbaar heb ik de manier gevonden om KLM tickets een stuk goedkoper te maken! Na onze deal van gisteren naar Sao Paulo had ik het idee om meer bestemmingen te zoeken die goedkoper worden met deze truc. Zo vond ik nu goedkope tickets naar Indonesië. Zo vlieg je al voor €439 naar Jakarta! Je maakt een kleine tussenstop in Kuala Lumpur om bij te tanken om vervolgens door te vliegen naar het schitterende en bruisende Jakarta. Vanaf hier kan je dan eventueel een binnenlandse vlucht boeken naar Bali, een van de mooiste plekken op aarde. 

Om de goedkope prijs te vinden kies je als plaats van vertrek Treinstation Brussel Midi (ZYR)! Vanaf dit station brengt de Thalys je naar Amsterdam. Op deze manier bespaar je maar liefst €200 op je vliegticket! Het is dus goedkoper om met de trein vanuit Amsterdam naar Brussel te gaan en daar op de Thalys te stappen die je terug naar Amsterdam-Schiphol brengt. Heel raar, maar op deze manier bespaar je dus wel een aardige duit. Helaas kan je ook niet beslissen om de Thalys over te slagen en in Amsterdam in te checken want als je dit doet vervalt je hele vlucht. Je moet dus inchecken in het station Brussel Midi.  

Brussel Midi (ZYR) - Jakarta (CKG) €439
Er is ruime beschikbaarheid in heel mei tot en met 10 juni. Probeer zeker wat data uit, normaal vind je snel data naar jou voorkeur.

Wow! Retourtickets naar Jakarta, Indonesië nu slechts €439!! *afgelopen* - 4

 

Je tickets zoek en boek je rechtstreeks bij KLM, daar maak je gebruik van de flexibele kalender. Kies zeker ZYR als vertrekluchthaven!  Je hotel zoek je via Trivago. Voor de trein naar Brussel-Midi kijk je bij NS International

voor
439€

Goedkope vluchten Jakarta Tijdperk: 12. mrt. 2015 - 30. jun. 2015

Origine
Brussel
Bestemming
Jakarta
  • Details

    Wow! Retourtickets naar Jakarta, Indonesië nu slechts €439!! *afgelopen* - 2
    Wow! Retourtickets naar Jakarta, Indonesië nu slechts €439!! *afgelopen*

Wow! Retourtickets naar Jakarta, Indonesië nu slechts €439!! *afgelopen*