Zeer voordelige retourtickets naar Yellowstone, USA, voor €345 retour

Een deal van , 7. jan. 2018 7:06

Ahoy Vakantiepiraten,

Dit is de uitgelezen kans om 1 van Amerika's mooiste natuurparken te gaan bewonderen! Er zijn momenteel spotgoedkope tickets naar het natuurspektakel van Yellowstone, misschien wel het meest indrukwekkende en mooiste natuurpark van de USA. In het Yellowstone National Park kan je je hart als natuurliefhebber naar alle hartenlust ophalen. Geisers, valleien, ravijnen, open vlaktes en zelfs wildlife zoals beren, arenden en bizons. Dit is Amerikaans natuur zoals zij bedoeld is! Je vliegt naar Bozeman (Montana) in november voor slechts €345, een uitzonderlijk lage prijs. Huur een auto en ga het avontuur tegemoet!

vanaf
333
p.p.

Vluchten Yellowstone Tijdperk: 1. nov. 2018 - 30. nov. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Bozeman

Vertrekdata

Vliegen doe je vanuit Brussel naar Bozeman, in de maand november. Let op: je stapt op, op ZYR, het treinstation van Brussel, welke je brengt naar luchthaven Brussel-Zaventem. Deze wordt aangeduid als een "tussenlanding". Sla deze tussenstap niet over vanwege de noodzakelijke boarding pass. Vluchten worden uitgevoerd door Delta.

Huurauto

In Amerika heb je absoluut een huurauto nodig om het meeste uit jouw reis te halen. We raden daarom sterk aan om een huurauto te nemen. Neem een kijkje op onze website voor een huurauto.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Zeer voordelige retourtickets naar Yellowstone, USA, voor €345 retour - 11

Zeer voordelige retourtickets naar Yellowstone, USA, voor €345 retour - 9

Zeer voordelige retourtickets naar Yellowstone, USA, voor €345 retour - 7

Zeer voordelige retourtickets naar Yellowstone, USA, voor €345 retour - 5