Vluchten Hotels

Zomervakantie in Dublin! 4-daagse stedentrip slechts €137 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 28. jun. 2019 14:00

Ahoy Piraten! Wat doe jij deze zomer? Met deze aanbieding wordt een stedentripje naar Dublin wel erg aantrekkelijk! Want voor slechts €137 boek je al deze 4-daagse trip in de zomervakantie (er zijn veel vetrek opties)! Proef nu de sfeer van de gezelligste stad van de wereld! Zie jij je hier al zitten in een prachtige barretje met een pint Guinness en overheerlijke live muziek? Maar je kunt hier meer doen dan alleen in een barretje hangen, ook is deze stad perfect om te shoppen of bezoek Howth, de Guinness fabriek of de Trinity University. Kortom, genoeg te zien voor jouw perfecte stedentrip!

25. jul. 2019 - 30. nov. 2019
In de zomervakantie!
Eindhoven, Amsterdam, Brussel
Tweepersoonsmaker
Ryanair
Mogelijke reisdata

Vliegen naar Dublin kan het goedkoopst in de periode tussen juli en december 2019. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven, Brussel en Amsterdam. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Dublin. In deze hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Zomervakantie in Dublin! 4-daagse stedentrip slechts €137 incl. vluchten & verblijf