Vluchten

CRAZY PRIJS Zuid-Afrika! Retourtje voor maar €306 met SWISS inclusief ruimbagage

Een deal van , 28. apr. 2020 21:02

Voor een spotprijsje naar het verre Zuid-Afrika. Je kunt nu voor slechts €306 in de zomervakantie de pracht en praal van het land ontdekken. Hoeveel van de Big Five kan jij er spotten? Laten we voor alle 5 gaan! Je vliegt vanaf Amsterdam comfortabel met SWISS airlines! Dit is inclusief ruimbagage!

Hele goedkope vluchten naar Zuid-Afrika
1. jul. 2020 - 22. dec. 2020
Vlieg met SWISS Airlines inclusief ruimbagage
Veel beschikbare data!
Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Johannesburg kan in de maanden juli tot en met december al vanaf €306. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden doorgaans uitgevoerd door SWISS Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Zuid-Afrika te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

CRAZY PRIJS Zuid-Afrika! Retourtje voor maar €306 met SWISS inclusief ruimbagage