Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour

Een deal van , 7. jan. 2018 1:01

Ahoy,

Misschien wel een van onze favoriete steden ter wereld: New York! The Big Apple staat bekend als de stad die nooit slaapt en wordt gezien als het centrum van de wereld. Wil jij deze immer bruisende stad zelf eens van dichtbij bekijken, bijvoorbeeld om te shoppen, een musical te kijken, een sportwedstrijd bij te wonen of om lekker te wandelen in Central Park? Wil je dit het liefst doen in de zomervakantie? Dan is dit je kans, we hebben nu namelijk vluchten gevonden voor maar €338 met Delta, helemaal ideaal!


Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar New York kan in de periode juli 2018 - september 2018. Vertrekken doe je vanuit Brussel en vluchten worden uitgevoerd door KLM. In bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeeldvluchten. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Via onze vluchten-tool vind je eenvoudig en snel jouw ideale vlucht.

Accommodatie

Als je naar New York City gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Hierboven, in de offerbox hebben we alvast een geweldige suggestie gedaan. Liever iets anders? Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in New York. Huur je liever een Airbnb in New York City? Dat kan natuurlijk ook! Ter inspiratie hebben wij onze favoriete Airbnb's in New York op een rijtje gezet:

Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 18

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Meer suggesties

Natuurlijk gaat iedereen met een ander budget op vakantie. Hieronder vind je nog enkele suggesties.

Broadway Hotel and Hostel: centraal gelegen in Manhattan - 3,5/5 op Tripadvisor - €117 per nacht voor 2 personen

Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 16

The Boro Hotel: luxe 4*-hotel - 4/5 Certificate of Excellence op Tripadvisor - €191 per nacht voor 2 personen

Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 14

Zo bereik je New York City

Je kunt op verschillende manieren het centrum van de stad bereiken wanneer je bent aangekomen in NYC. Liever niet met het openbaar vervoer? Regel je transfer eenvoudig bij Holiday Taxi!

Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 12
Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 10
Zomervakantie vluchten naar New York City voor slechts €338 retour - 8

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.