Zomervluchten naar Olbia, Sardinië, voor slechts €68 retour

Een deal van , 11. jan. 2018 9:00

Ahoy,

Vliegtickets zijn meestal in de zomervakantie qua prijs een dure grap. Gelukkig zijn er ook in het hoogseizoen goedkope mogelijkheden naar de leukste bestemmingen. Neem bijvoorbeeld deze zomervluchten van Amsterdam naar het Sardijnse Olbia. Sardinië is een Mediterraanse topbestemming die over alles beschikt voor een geweldige vakantie: klimaat, verpletterende looks, stranden, vriendelijke locals en verrukkelijk eten.

vanaf
68
p.p.

Zomervluchten Olbia Tijdperk: 11. jan. 2018 - 10. mrt. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Olbia

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Olbia in juli al voor €68! Vertrekken doe je vanuit Amsterdam. De vluchten wordt uitgevoerd door Easyjet. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Sardinië!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Olbia gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Sardinië.

Naar hotel-tool

Zomervluchten naar Olbia, Sardinië, voor slechts €68 retour - 8

Zomervluchten naar Olbia, Sardinië, voor slechts €68 retour - 6

Zomervluchten naar Olbia, Sardinië, voor slechts €68 retour - 4