VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Overzicht schoolvakanties in 2024 in Nederland en Vlaanderen
Bahamas beach

Overzicht schoolvakanties in 2024 in Nederland en Vlaanderen

Ahoy Piraat!

Ben je ook altijd vergeten wanneer die schoolvakanties altijd plaatsvinden? Soms moeten wij ook drie keer zoeken. Elk jaar verandert de data wanneer de schoolvakanties plaatsvinden.

De ene regio heeft eerder vakantie dan de ander en elke regio wisselt jaarlijks in volgorde. Soms is Regio Zuid eerder aan de beurt dan Regio Noord. Ook zijn de schoolvakanties anders in Nederland dan in Vlaanderen. Daarom een compleet overzicht ☀️

Gepubliceerd door
Pasmaatje·29-1-2024
Delen

Ben je nu al op zoek naar een geweldige vakantie voor deze specifieke periode? Klik dan op de vakantie en je klikt door naar de beste aanbiedingen voor een geweldige vakantie voor die specifieke vakantie.

Schoolvakanties Regio Noord

Schoolvakanties Regio Midden

Schoolvakanties Regio Zuid

Schoolvakanties Vlaanderen/België

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden