VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Algemene voorwaarden

Registratie op VakantiePiraten.nl is gratis en niet bindend. Als je je registreert, aanvaard je het volgende.

We willen een aangename sfeer creëren voor iedereen om geweldige reisaanbiedingen te bespreken. Om dat te bereiken, moet iedereen een paar eenvoudige regels volgen. De volgende zaken zijn niet toegestaan:

  1. Onrechtmatig of misantropische inhoud

  2. Bijstand en / of links over illegaal verkregen software, evenals schendingen van het auteursrecht

  3. Provocaties, beledigingen, scheldpartijen

  4. Meerdere gebruikersaccounts voor 1 persoon tegelijk

  5. Partner programma koppelingen, promotie- en koppelingen fraude met behulp van verwijzers

  6. Reclame voor uw eigen producten of websites, persoonlijke e-bay veilingen of soortgelijke zelfpromotie

  7. Verkoop aanbiedingen

  8. Pornografie

  9. Spam

Of anders?

Als je de regels negeert en overtreedt, kunnen de site moderators je opmerking bewerken, verplaatsen of verwijderen. Als je dat te vaak doet, kunnen de moderators je account sluiten.

Je kunt ook je account wissen op eigen verzoek. De opmerkingen die je gemaakt hebt, blijven op de pagina, om geen context onduidelijkheid te krijgen met de andere opmerkingen of discussies. Alle opgeslagen gebruikersgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Wij haten spam net zoveel als jij.

DSA

Als je de bovenstaande punten overtreedt, kunnen je opmerkingen en andere inhoud worden bewerkt, verplaatst en verwijderd door moderators. Zodra we ons bewust worden van een mogelijke wettelijke overtreding via een melding van een derde partij of op een andere manier, zijn we verplicht de zaak te onderzoeken.

Als we na een onderzochte kwestie tot de conclusie komen dat er sprake is van een overtreding en/of schending van de wet, nemen we de nodige maatregelen in de vorm van een waarschuwing, verwijdering van de inhoud of het opleggen van beperkingen.

Als je regelmatig en opzettelijk onze regels of andere toepassellike wetgeving overtreet, kunnen we je geheel weigeren onze dienst te verlenen.

We zullen je vooraf informeren over de reden voor een voorgenomen beperking alsook het type beperking en de reikwijdte, en je de gelegenheid geven om hierop te reageren.

We laten je vervolgens weten of we de voorgenomen beperking daadwerkelik zullen opleggen of niet.

Natuurlijk kun je je account ook weer laten verwijderen als je dat wilt. De (niet in overtreding zijnde) commentaren die zijn geplaatst, bliven echter bestaan om andere bijdragen niet uit hun verband te rukken.

Als je het niet eens bent met onze beslissing, kun je een klacht hierover indienen. Dit kun je doen per e-mail, post of via ons contactformulier.

Meer informatie is te vinden onder Colofon -> DSA.