VakantiePiraten
Profile

Colofon

Actualiteit:

De inhoud van onze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We kunnen niet garanderen dat de data correct, compleet of up-to date is. De informatie, producten en services gepubliceerd op deze website bevatten mogelijk onjuistheden of typefouten.

In het bijzonder Holidaypirates GmbH en aangesloten partners garanderen niet de nauwkeurigheid van, en sluiten zij aansprakelijkheid uit voor onjuistheden met betrekking tot de informatie en beschrijvingen over accommodatie, luchtvaart, cruise, auto, attracties en alle andere reis en vakantie producten weergegeven op deze website uit (zonder limieten; foto’s, lijst van hotel voorzieningen, algemene product omschrijven, etc.), veel daarvan zijn door de respectievelijke leveranciers geleverd.

Alle beoordelingen betreft accommodaties op deze website zijn bedoeld als algemene richtlijnen en Holidaypirates GmbH garandeert niet de nauwkeurigheid van de beoordeling. Wijzigingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie in dit document. Holidaypirates Gmbh en aangesloten partners en/of hun respectievelijke leveranciers kunnen verbeteringen en / of veranderingen aanbrengen op deze website ten alle tijden. Wend je bij problemen met een aanbieding a.u.b. direct tot de aanbieder.

HolidayPirates GmbH

Warschauer Platz 11-13

10245 Berlin

Duitsland

E-mail: [email protected] (niet voor boekingen of advies)

Website: www.vakantiepiraten.nl

De Data Protection Officer van HolidayPirates GmbH kan gecontacteerd worden via: [email protected]

Directie:

David Armstrong (CEO)

Handelsregister, rechtbank Charlottenburg, 141365 B

BTW-ID: DE 283575860

Alle vragen met betrekking tot marketing en sales kun je aan de volgende e-mailadressen sturen (maar geen linkruil, advertorials e.d.):

marketi[email protected] (uitsluitend voor vragen inzake marketing)

s[email protected] (uitsluitend voor vragen inzake verkoop)

Bronvermelding voor de gebruikte foto's en afbeeldingen:

European Online Dispute Resolution Platform:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/.