VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Colofon

Actualiteit:

De inhoud van onze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We kunnen niet garanderen dat de data correct, compleet of up-to date is. De informatie, producten en services gepubliceerd op deze website bevatten mogelijk onjuistheden of typefouten.

In het bijzonder Holidaypirates GmbH en aangesloten partners garanderen niet de nauwkeurigheid van, en sluiten zij aansprakelijkheid uit voor onjuistheden met betrekking tot de informatie en beschrijvingen over accommodatie, luchtvaart, cruise, auto, attracties en alle andere reis en vakantie producten weergegeven op deze website uit (zonder limieten; foto’s, lijst van hotel voorzieningen, algemene product omschrijven, etc.), veel daarvan zijn door de respectievelijke leveranciers geleverd.

Alle beoordelingen betreft accommodaties op deze website zijn bedoeld als algemene richtlijnen en Holidaypirates GmbH garandeert niet de nauwkeurigheid van de beoordeling. Wijzigingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie in dit document. Holidaypirates Gmbh en aangesloten partners en/of hun respectievelijke leveranciers kunnen verbeteringen en / of veranderingen aanbrengen op deze website ten alle tijden. Wend je bij problemen met een aanbieding a.u.b. direct tot de aanbieder.

HolidayPirates GmbH

Neue Grünstraße 18, 10179

Berlijn

Duitsland

E-mail: [email protected] (niet voor boekingen of advies)

Website: www.vakantiepiraten.nl

De Data Protection Officer van HolidayPirates GmbH kan gecontacteerd worden via: [email protected]

Directie:

David Armstrong (CEO)

Handelsregister, rechtbank Charlottenburg, 141365 B

BTW-ID: DE 283575860

Alle vragen met betrekking tot marketing en sales kun je aan de volgende e-mailadressen sturen (maar geen linkruil, advertorials e.d.):

[email protected] (uitsluitend voor vragen inzake marketing)

[email protected] (uitsluitend voor vragen inzake verkoop)

Bronvermelding voor de gebruikte foto's en afbeeldingen:

European Online Dispute Resolution Platform:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

DSA contactpuntIn overeenstemming met

Art. 11 en 12 DSA wijst HolidayPirates het volgende centrale contactpunt aan voor directe communicatie met de Europese Commissie, de bevoegde autoriteiten en de European Digital Services Board (in overeenstemming met Art. 61 DSA) en met de gebruikers van de service met betrekking tot alle vrag en over de DSA. De beschikbare talen zijn Duits en Engels: [email protected]

DSA elektronische meldings- en verhaalprocedures

Volgens de DSA-wet hebt u het recht om informatie over illegale inhoud te melden.Door te melden kunt u inhoud markeren als u vreest dat deze niet voldoet aan de toepasselijke wetgeving.  U kunt illegale inhoud op onze website of app om juridische redenen melden als u denkt dat deze in strijd is met de toepasselijke wetgeving. Gebruik ons contactformulier hier.