VakantiePiraten
Profile

Laatste campagne

Impressions and Other Assets/CS-3670_Campaign_21_templates_-_Unicorn_Hero_Visual_Scaling_1_sqtrmu

Win 2 vliegtickets ter waarde van €2000

VakantiePiraten winacties

195

winacties

€ 355.500

aan prijzen zijn verdeeld onder de winnaars

482

gelukkig winnaars

#vakantiepiratenwinnaars

Vol trots presenteren wij de winnaars van onze vorige wedstrijden

 • David B.

  Het beste van VakantiePiraten s is dat ze regelmatig wedstrijden organiseren en dat je zoveel geweldige deals hebt die je via WhatsApp kunt ontvangen. Ik voelde me altijd op mijn gemak als ik contact had met het team van HolidayPirates. Ik vind het ook fijn om rond te kijken op de website omdat het heel duidelijk is en vol met droombestemmingsdeals.

 • Janine K.

  Ik ben gek op VakantiePiraten vanwege hun unieke deals. Ze laten je niet alleen sprakeloos over de prijs van de deal, maar ze zijn ook zo divers dat je altijd geweldige deals zult vinden die zijn toegesneden op jouw specifieke behoeften en wensen. Ik ben echt dankbaar en voel me gezegend om de winnaar te zijn van hun Xmas winactie en een van mijn levensdoelen te vervullen - om alle pagina's van mijn paspoort tegen het einde van dit jaar afgestempeld te krijgen.

 • Silvia S.

  Wat ik leuk vind aan VakantiePiraten? Er is geen gemakkelijkere manier om een vakantie te boeken. De website is gemakkelijk te begrijpen en om te navigeren en je hebt altijd de beste aanbiedingen. Ik heb dit jaar al 4 reizen op de website geboekt en ik blijf terugkomen. Ik zou zelfs niet overwegen om ergens anders te boeken! Ik ben dankbaar dat jullie bestaan! Jullie zijn top!

 • Tiffany G.

  Het is jammer om NYC te verlaten maar ik ben zo dankbaar voor een reis zoals deze van VakantiePiraten. De wedstrijden zijn geweldig en ik vertel altijd mijn vrienden om ook mee te doen, omdat je nooit echt weet of je een kans hebt om te winnen totdat je het probeert, zoals ik!

 • Serena R.

  Ik ben dol op VakantiePiraten omdat ze je altijd de beste prijs kunnen geven voor de reis van je dromen. Bedankt voor alles.