VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Amsterdam Light Festival
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Amsterdam Light Festival komt er aan!

Amsterdam Light Festival is een highlight! Boek een rondvaart met onbeperkt drankjes voor maar €39!

Vanaf € 39 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·30-9-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Altijd al eens het Amsterdam Light Festival willen bezoeken? Nou dat kan prima, maar wij hebben iets gevonden waardoor je lekker comfortabel alle hoogtepunten van dit festival kunt bezoeken. Het festival vindt plaats van 2 december t/m 23 januari 2023.

Via GetYourGuide kan je nu een tour boeken met een rondvaartboot, waarbij je langs alle lichtpuntjes van dit festival gaat! Dat is nog niet alles, voor €39 zit je er comfortabel bij met onbeperkt bier, wijn, gluhwein en frisdrank! Als dat niet genieten wordt!

Je kunt gratis annuleren tot en met 24 uur van tevoren! Je kunt een rondvaart boeken voor 16:45 uur, 20:00 uur en 21:30 uur.

Details

Te boeken voor de periode tussen 2 december en 23 januari 2023.

Word lid van onze Facebook groep voor al je vragen 👇🏻

Tags

Actieve vakantie
Een juridisch probleem melden