VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Building, City
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Avontuurlijk Leipzig is wel leip!

Supervoordelig! Ga naar het bijzondere Leipzig voor maar €37,90 met de trein

Vanaf € 37,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·16-7-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Duurzaam naar Leipzig, klinkt natuurlijk mooi, maar het moet ook snel en goedkoop! Dat kan met deze deal, want je beleeft deze bruisende stad, dat het nieuwe Berlijn wordt genoemd, voor een voordelig bedrag!

Je kunt via NS International tickets boeken naar Leipzig tot en met 6 maanden voor vertrek. Je hebt dus alle tijd, maar let wel op... hoe verder van tevoren je boekt, hoe goedkoper de tickets!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Leipzig

Voorbeelddata: 11 oktober (slechts een voorbeeld, klik op de screenshot om meer data te vinden)

De prijs van €37,90 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag te vinden tot en met 6 maanden voor vertrek. Selecteer jouw treinstation die het meest dichtbij is, om de snelste vertrektijden te vinden naar Leipzig Hauptbahnhof

Er is nog veel data beschikbaar t/m 6 maanden voor vertrek. Dit geldt ook voor de weekenden en vakanties.

Met de Deutsche Bahn

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. Je moet hiervoor vanuit Nederland de trein naar Berlijn pakken en die vertrekt 6x per dag vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

  • Hilversum

  • Amersfoort

  • Apeldoorn

  • Deventer

  • Almelo

  • Hengelo

Accommodatie

Als je naar Leipzig gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinZomerSinglereizenWeekendStedentrip
Een juridisch probleem melden