Andere
Is bier ook jouw favoriete drankje?
Delen
Beer spa

Ontdek hier ons lijstje met de beste bier-spa's!

Ahoy Piraten!

Twijfel je na een dag hard werken tussen een lekker biertje en een ontspannend bad? Wat zou je zeggen als er in plaats van kraanwater gewoon bier uit de kraan kwam?

Een lekker bierbad werkt ontspannend en heeft ook nog eens veel positieve effecten op het lichaam. Dus zet deze bierspa's maar op je to-do lijstje voor als we straks weer op reis mogen!

Proost!

Details

Spa Beer Land - Praag

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van bier en het eigenlijk de hele dag wel kan drinken: het bierbad!

In Praag in Tsjechië zijn er maar liefst 2 bierspa's te vinden met bierbaden, een hopsauna, bierbroodsnacks en onbeperkt bier drinken!

Bron: https://www.beerspa.com/

Thermal Beer Spa - Boedapest

Hier ga je 100% ontspannen in deze Hongaarse versie van de bier-spa. Hoewel het bierbad Tsjechisch is, kun je er genieten van Hongaarse specialiteiten. En het beste? Je mag zoveel biertjes drinken als je wilt.

Er zijn 6 baden beschikbaar, dus je kunt in een groep van 12 terecht! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, een weekendje weg met de vriendengroep, een verjaardag of gewoon omdat het kan!

Bron: https://thermalbeerspa.com/gallery/

U Medvidku Brewery Hotel - Praag

Praag staat absoluut met stip op 1 als de hoofdstad van de bierkuur! Dit historische hotel herbergt een beroemde microbrouwerij met een pub waar traditionele Tsjechische gerechten en natuurlijk bier worden geserveerd.

De grootste attractie is echter de bierhal, uitgerust met een badkuip met 3 kranen: een ervan schenkt bier.

Na het inchecken kunt u genieten van een gratis bier dat ter plaatse wordt gebrouwen en bier in de badkuip is ook bij de prijs inbegrepen.

Bjorbodin - IJsland

IJsland staat (met of zonder bierspa) super hoog op onze bucketlist! Maar wij kwamen erachter dat er ook nog eens een bierspa is, wij zijn helemaal overtuigd!

In totaal heeft de Bjorbodin Spa 7 bierbaden, elk geschikt voor 2 personen. Je kunt alleen of met z'n tweeën zwemmen.

Uiteraard kun je het bier uit je bad niet drinken, maar direct naast het bad staat een tapkraan met bier en van daaruit stroomt de gouden drank rijkelijk!

Bron: https://www.bjorbodin.is/eng

Beernarium - Zakopane - Polen

In Polen hebben ook een eigen versie van de bierspa. Je kunt een bierbad nemen in het Beernarium in Zakopane.

Je kan kiezen voor een enkel bad, een VIP-bad met onbeperkte proeverijen of beter nog een Special Day SPA - een volledige dag vol activiteiten die met bier te maken hebben.

Bron: https://piwnespa.com/

Misugi Resort - Kyoto - Japan

Bier in combinatie met warmwaterbronnen, dat klinkt ons heel goed in de oren. Dit is wat de Kyoto Spa in Japan biedt.

Laat de ontspanning maar beginnen!

Bron: http://www.misugi.com/beer-furo.html

Tags

UniekWellness