Andere
Bierkoelkast in de badkamer!
Delen
beer, beer glas, bier

Je kunt binnenkort overnachten in een BrewDog hotel met drank in de badkamer!

Ahoy Piraat!

Ooit gedacht om in een hotel te blijven met een bierkoelkast ... bij de douche?!

Waarschijnlijk niet, maar nu je dit hoort wil je dit toch meemaken?? Hotelketen BrewDog gaat uitbreiden met enkele hotels in het Engelse Londen en in het Schotse Edinburgh waarbij ze als thema bier gebruiken.

Ze gebruiken bier als het thema voor hun hotels. Daar wordt iedereen toch blij van? Hoe toepasselijk is het dan, dat zelfs in de badkamer van jouw overnachting je een prachtige koelkast zult aantreffen met... hoe raad je het ook: bier!

Details

BrewDog heeft twee soorten hotels: de DogHouse, een hotelketen met één in Columbus, VS, en één die deze zomer in Manchester wordt geopend en The Kennels, die kleinere accommodaties zijn die je boven een lokale Engelse pub zult aantreffen.

Mede-oprichter James Watt had op Twitter (11 april 2021) een aankondiging van het BrewDog DogHouse Edinburgh geplaatst. Dit wordt natuurlijk een geweldig bierhotel en bar in het hart van de hoofdstad van Schotland!

''Verwacht bier van de tap in alle kamers, minibars gevuld met de beste bieren ter wereld en koelkasten in de douche voor douchebieren''. In Edinburgh zal dit hotel in de (na)zomer worden geopend!

Details over de opening in Londen zijn nog niet vrijgegeven, maar verwacht dat de hotels ook hondvriendelijk zijn met veel bier om uit te kiezen. Het Manchester Doghouse, dat later dit jaar wordt geopend, krijgt 18 kamers en een rooftopbar. Voorlopig zal je dus naar het Verenigd Koninkrijk moeten afreizen voor dit heerlijke concept, want in Nederland of België zijn nog geen plannen gemaakt om dit concept uit te voeren.

Tags

Uniek