airport
Andere

Corendon gaat extra vanaf Duitsland vliegen

Corendon verkoopt extra vliegvakanties vanaf Duitse luchthavens vanwege problemen op Schiphol

Gepubliceerd door
Pasmaatje
12-5-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Schiphol had het nogal zwaar in de meivakantie. Twee weken geleden vroeg Schiphol zelfs reizigers vroeg niet meer naar de luchthaven te komen. Ook vroegen ze vliegmaatschappijen om hun vluchten te annuleren.

Corendon wil de problemen op Schiphol niet langer afwachten en onderneemt actie om te voorkomen dat mensen niet op vakantie kunnen gaan! Daarom zetten ze extra in op de vliegvelden in Duitsland, met name omdat ze vele voordelen hebben.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Details

Daarom vliegen vanaf Duitsland

De Duitse vliegvelden Düsseldorf, Keulen en Münster liggen dichterbij Nederland dan je wellicht denkt. Het vliegen vanaf deze vliegvelden bieden veel voordelen. Met vertrek vanaf een regionale luchthaven geniet je namelijk vaak van een kortere reistijd, lagere reiskosten en in de meeste gevallen vlieg je vanaf een overzichtelijke en kleine luchthaven. Je auto parkeren is ook een stuk goedkoper dan een parkeerplek op Schiphol.

De reden hiervoor is onder andere dat er veel is misgegaan op Schiphol de afgelopen tijd. Corendon heeft daarom ingezet om 100,000 extra vliegvakanties via deze Duitse vliegvelden te verkopen.

Het gaat met name om zonbestemmingen zoals het Spaanse eilanden Mallorca, Tenerife en Ibiza, de Griekse eilanden Kos, Rhodos en Kreta en de Turkse badplaatsen Antalya en Bodrum. Neemt niet weg dat Corendon een goedkope reisoperator is en blijft. Zo heb je al een 8-daagse zonvakanties vanaf €329!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻