VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Clothing, Disneyland Resort Paris, Europe
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Cruisen op het Disney Magic Ship

Beleef een magische Disney cruise en dat is een sprookjesachtige droom die zeker uitkomt!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·9-11-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

We gaan je wat leuks vertellen! Wist je dat Disney hun eigen Disney Magic Ship beschikbaar heeft om te reizen rond het Verenigd Koninkrijk?

Deze cruises vertrekken nog niet vanaf Nederland, maar wel London Tilbury, Newcastle, Liverpool en Southampton! Je moet vroeg van tevoren boeken, maar dan heb je wat bijzonders te pakken. Dan kan een paar dagen chillen op een sprookjesachtige schip dat je nooit meer wilt verlaten.

Voor wie snel zeeziek wordt, hebben we natuurlijk ook het magische Disneyland® Paris waar we ook een goede deal naartoe hebben!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Details

Deze specifieke cruises rond het Verenigd Koninkrijk hebben misschien geen stops, maar als je foto's van het cruiseschip hebt gezien, wil je ook niet stoppen! Je zult hier geen seconde vervelen door alle schitterende faciliteiten op het schip.

Er zijn kinderclubs, enorme speeltuinen, interactieve games, entertainment, muziek, films, een waterglijbaan en nog veel meer! Daarnaast is er ook genoeg te doen voor volwassenen, waaronder een schitterende spa en een salon om jezelf echt te trakteren omdat je zo lang opgesloten hebt gezeten.

Je kan ook genieten van evenementen die alleen voor volwassenen zijn, inclusief cocktails en muziek, terwijl de kinderen bezig zijn in de kinderclubs, waaronder een volwassen-vrije club voor tieners! Hoe bijzonder is dat!

Zoals bij alle Disney-resorts en attractieparken zullen jouw favoriete Disney-personages rondlopen en met je op de foto gaan! Of je nu een volwassene bent of een kind.

Ga sporten in de sportschool als fit blijven jouw ding is of prop jezelf vol met het heerlijke eten in het restaurant of geniet van een versnapering in de bar. Smikkelen doe je hier wel goed!

Disney heeft een rijk aanbod aan verschillende cruises. Zo varen deze cruises in de zomer rond het Verenigd Koninkrijk.

Impressie

Een juridisch probleem melden