Blue, Electrical network, Electricity
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Andere

Dagje met de trein naar Groningen

Er gaat niets boven Groningen: dagretour met de trein incl. broodje & drankje voor slechts €39

vanaf € 39 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·11-3-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Hoe fijn vind je Groningen? Deze stad helemaal in het noorden van het land is niet alleen fijn, deze stad bruist! Of je nu tussen de studenten in een kroegje tot de late uren maakt, een visje eet op de Vismarkt, of de één naar de andere boetiek bezoekt aan het Akerkhof.

Een dagje Groningen hoeft niet veel te kosten, want je hebt dankzij Spoordeelwinkel nu een aanbieding dat je voor slechts €39 een dagretour hebt naar Groningen inclusief een broodje en een drankje.

Deze deal is geldig tot en met 30 april (met uitzondering van Koningsdag).

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Hoge korting
Milieuvriendelijk
Familievriendelijk

Reisperiode

maart 2023 - april 2023

Details

Voorbeelddata: elke dag beschikbaar t/m 30 april m.u.v. Koningsdag

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 april 2023, met uitzondering van 27 april.

  • De voucher is geldig voor een broodje (keuze uit alle focaccia’s en baguettes), en een frisdrank, warme drank, sapje of smoothie. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Per vestiging kan het aanbod en de voorraad verschillen waardoor sommige producten niet altijd in elke vestiging beschikbaar zijn.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden. De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

  • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

StedentripTreinMini-breakWeekendOnder de 100 euroSinglereizenFebruariDagje wegEco toerisme