VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

flixtrain, Adobe
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

De Flixtrein heeft een superaanbieding

Reis met de Flixtrein - ja, dat bestaat - door Duitsland voor slechts €4,99!

Vanaf € 4,99 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·28-4-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Heb je weleens van de Flixbus gehoord!? Vast wel. Het zijn namelijk die groene bussen die je door heel Europa brengen voor een laag bedrag. Goedkoop zijn ze zeker, maar toch net iets trager dan de trein. Daar hebben ze natuurlijk bij Flixbus wat op verzonnen. Je kunt namelijk ook steeds meer kiezen voor de Flixtrein!

Ook als je denkt dat de bus niet comfortabel is, dan is de Flixtrein een geweldige alternatief voor lange afstandsreizen in Duitsland. Selecteer één van de routes en ga in plaats van de Flixbus, met de Flixtrein!

En nu zijn de treintickets al vanaf €4,99 per rit te boeken! Hieronder geven we een aantal voorbeelden

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

Milieuvriendelijk

Details

Het werkt in principe net zoals de Flixbus, je boekt online een ticket. Je stapt op en de trein brengt je op jouw eindbestemming. Het is uiterst gemakkelijk om je ticket te wijzigen en ze bieden een soepele reis, wat in deze tijden extra fijn is!

Welke lijnen zijn er?

Op dit moment rijden ze nog niet in Nederland. Ze rijden alleen nog maar in Duitsland en sinds kort ook in Zweden tussen Göteborg en Stockholm.

In Duitsland zijn de volgende lijnen:

- Aachen - Keulen - Berlijn - Leipzig

- Berlijn - Frankfurt - Wiesbaden

- Berlijn - Frankfurt - Basel (Zwitserland)

- Hamburg - Berlijn - Leipzig

- Hamburg - Frankfurt - Stuttgart

- Hamburg - Keulen

Daar houdt het niet op. Er zijn ook veel tussenliggende steden waar jij kunt opstappen. Enkele voorbeelden zijn Hannover, Dortmund, Keulen, Düsseldorf, Freiburg, Leipzig en ga zo maar door. Ook zijn er opstapplaatsen zoals Aachen, Osnabrück, Duisburg en Münster, die dichtbij de Nederlandse grens liggen.

Hoe duur is de Flixtrein?

Je zult waarschijnlijk denken dat de trein een stuk duurder zal zijn dan de bus, maar dat is niet zo. Doordat ze ook meer mensen kunnen vervoeren, blijft de prijs gelukkig laag! Daarnaast zijn er veel dagelijkse routes waar je gebruik van kunt maken

Prijzen zijn al mogelijk vanaf €4,99 en dan praten we niet over één enkele treinstation, maar ook bijvoorbeeld van Keulen naar Berlijn is een enkele ticket te boeken vanaf €14,99!

Hoe te boeken

Je wordt doorverwezen naar de site van Flixbus. Vanaf hier selecteer je een route tussen steden die je hieronder kunt vinden op de map. Je selecteert een datum en dan worden de connecties weergegeven (zowel als bus als trein).

Duurzaam reizen

Een mooi streven van de Flixtrein is dat de reis klimaatneutraal is. De reis bestaat voor 100% uit duurzame energie.

Voorbeeldreizen

Berlijn - Leipzig

Hamburg - Hannover

Hannover - Frankfurt

Keulen - Hannover

Keulen - Berlijn

Frankfurt - Bazel (deze trein rijdt niet dagelijks)

Reismap Flixtrein

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Tags

TreinSinglereizen
Een juridisch probleem melden