VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Calendar, Holiday
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

De Vakantieverdubbelaar voor 2023

De Vakantieverdubbelaar (NL) voor 2023: krijg 55 vakantiedagen door je 25 vakantiedagen goed in te zetten

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-12-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Nu we na de kerstdagen uitgesmikkeld zijn, kijken we al rijkelijk uit naar het volgend jaar. We hebben even de agenda er bij gepakt, want voor 2023 willen we het maximale uit je vakantiedagen halen. Jij ook?!

Dat kan zeker, want met 25 vrije dagen maak jij er volgend jaar 55 vakantiedagen van. Ga lekker op verre reizen, want door je eigen vakantiedagen strategisch in te zetten, kan jij jouw hele agenda leegmaken en al die reizen die je de afgelopen jaren niet hebt kunnen maken dus inhalen.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

De Vlaamse variant vind je onderaan deze post.

Check de lijst hieronder 🔽

Details

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

1. Januari

1 januari valt aankomend jaar op een zondag en hierdoor heb je al een weekendje te pakken. Daarvoor hoeven we geen vakantiedagen gebruiken, maar misschien heb je het 2 januari dan wel zwaar. Plak er hier maar een uitbrakdag aan vast, zo begin je het jaar natuurlijk het beste!

Gebruikte vakantiedagen: 1 (2 januari)

2. Februari

Februari blijft altijd ontzettend koud en het beroerde is ook nog dat er geen feestdagen deze maand zijn. Je zult moeten doorwerken, maar gelukkig zijn er maar 28 dagen in deze maand.

Gebruikte vakantiedagen: 0

3. Maart

Hier gaan we ook kort over zijn. Helaas heeft deze maand geen mogelijkheid om een verdubbelaar in te zetten.

Gebruikte vakantiedagen: 0

4. April

April doet wat die wil, maar de vrije dagen zijn in deze maand niet te zuinig. Het zonnetje gaat in deze maand al steeds meer schijnen en het zomerseizoen voor reizen naar de Middellandse Zee is deze maand ook geopend. Goede Vrijdag is vrijdag 7 april. Pasen komt direct erna op zondag 9 en maandag 10 april. Van al die paaseitjes zoeken, word jij natuurlijk moe. Neem dan nog maar eens vier dagen vrij om uit te buiken.

Dan zijn we er nog niet. Door Koningsdag op donderdag 27 april wordt de week al opengebroken. Neem dan de hele week maar vrij.

Gebruikte vakantiedagen: 8 (11, 12, 13, 14, 24, 25, 26, 28 april)

5. Mei

Mei is het één groot vakantiefeest. Bevrijdingsdag valt op een vrijdag, dus als je de eerste vier dagen van mei vrij neemt, dan hoef je een heel aantal dagen niet meer te werken. Dan heb je helaas nog een weekje dat je moet werken, maar Hemelvaart is dan ook al om de hoek op donderdag 18 mei. Nou, neem die hele week gewoon maar vrij! Lekker genieten dus! Neem je de week van 22 t/m 26 mei vrij, dan heb je een lange vakantie te pakken. Je pakt Pinksteren, dat dit jaar op zondag 28 en maand 29 mei valt, er ook nog bij.

Gebruikte vakantiedagen: 13 (1, 2, 3, 4, 15, 16, 17, 19, 22, 23, 24, 25, 26 mei)

6. Juni t/m november

We kunnen er kort over zijn. Lekker doorwerken.

12. December

De kerstdagen vallen dit jaar op maandag 25 en dinsdag 26 december. Neem de 3 dagen erna vrij om lekker uit te buiken van de heftige kerstdagen en geniet van een 9-daagse vakantie om het jaar goed te eindigen. Jouw laatste werkdag vindt plaats op vrijdag 22 december.

Gebruikte vakantiedagen: 3 (27, 28, 29 december).

Een juridisch probleem melden