VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

interrail
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

#DiscoverEU - Gratis Interrail passen voor jongeren 🚅

Daar gaan we weer! ❤️ 35.000 gratis Interrail passen voor je reis door Europa

Gepubliceerd door
Ramon·20-4-2024
Opslaan
Delen

Eindelijk is het weer zover! 🤩

De Europese Unie geeft weer zo'n 35.000 Interrail passen weg, waarmee je een maand lang met de trein 🚅 door de hele EU kunt reizen. Zoals altijd is dit aanbod alleen geldig voor jongeren, dit jaar voor 18-jarigen!

Je kunt je vanaf (16 april) om 12.00 uur aanmelden voor de campagne, de sluitingsdatum voor aanvragen is 30 april 2024. We hebben alles wat je moet weten over de #DiscoverEU-campagne hier samengevat.

Bestemming

  • Europa

Details

Waar gaat het allemaal om?

  • 35.000 Interrail-passen voor je #DiscoverEU-reis

  • Alleen voor jongeren die geboren zijn tussen 1 juli 2005 (inclusief) en 30 juni 2006 (inclusief) en die onderdaan of inwoner zijn van een EU-lidstaat of een ander land dat is geassocieerd met Erasmus+ (IJsland, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Noorwegen, Servië en Turkije)

  • Solliciteer in de periode van 16 april 12 uur 's middags (CEST) tot 30 april 2024 12 uur 's middags (CEST)

  • Reis in de periode van 1 juli 2024 tot 30 september 2025 (maximaal 30 dagen)

Meer informatie

❓ je hebt vast wel een of twee vragen, zoals: kan ik samen met mijn vrienden reizen, hoe worden de deelnemers geselecteerd, wat houdt de TravelPass precies in, enzovoort ...

❗️ Al je vragen worden beantwoord in de FAQ's van het Europees Jongerenportaal.

Impressie

Een juridisch probleem melden