VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

wijn escaperoom
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Drink jezelf uit deze wijn escaperoom!

Drink jezelf uit deze escape room in Nederland en kraak de kluis met een fles wijn!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·14-6-2024
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Hou je van een spelletje, maar ook van een drankje? Dan hebben we goed nieuws voor je. In het plaatsje Zeumeren is een heerlijke beach club te vinden, waar je goed kunt vertoeven. Dit recreatieplaatsje ligt dichtbij het dorpje Voorthuizen en is uiterst geschikt voor wijn!

Hoezo wijn? Nou, hier vind je de eerste wijn escape room locatie van Nederland. Heel spannend dus! Probeer hier te ontsnappen door de lekkerste wijnen te proeven. Daarnaast leer je er ook nog wat over... lukt het jou op tijd om de kluis te openen? Dan ga jij met de hoofdprijs naar huis...

Check alles hieronder 👇🏻

Bestemming

  • Voorthuizen

Details

Bij deze escape room, moet je proberen te ontsnappen. Dat doe je door verschillende wijnen te proeven. Daarnaast leer je van alles over deze wijnen. Ondertussen tikt de tijd verder en verder en zul je toch haast moeten maken om te ontsnappen. Denken jullie dat jullie dit kunnen?

Het uiteindelijke doel is om de kluis waar de lekkerste wijn inzit te openen. Indien je dit op tijd lukt, dan is deze fles uiteindelijk ook nog voor jou!

Deze wijn escape room is geopend van donderdag tot en met zondag van 14:00 uur t/m 20:00 uur. De escape room kost €28,95 en is hier te boeken. Let wel op dat deze escape room voor 18 jaar en ouder is.

Impressie

Een juridisch probleem melden