Andere
Droombaan als je van ijs houdt
Delen
Chocolate ice cream, Cone, Cream

Droombaan: betaald krijgen om Italiaanse ijsjes te proeven en te beoordelen!

Ahoy Piraat!

Nee, we maken echt geen grapje hoor. Met deze droombaan van vandaag nemen we je mee naar de fantastische wereld van ijs, waar jij jouw verkoelende droombaan kunt proeven. Letterlijk natuurlijk!

We zullen ons niet op glad ijs begeven als deze droombaan niet waar zou zijn, wantWheyhey heeft iets unieks voor jou in petto!

Details

Wheyhey is een Engelse fabrikant van ijs dat extra gespecialiseerd is in de productie van suikervrij ijs. Je wordt er ook niet eens dik van! Dit bedrijf is op zoek naar een echte ijs-expert die zal deelnemen aan smikkelend onderzoek naar de tevredenheid van hun ijsjes.

Het onderzoek vindt plaats in augustus en is volledig op afstand: je kunt dan genieten van de suikervrije ijsjes en je moet ze vervolgens beoordelen op een schaal van 1 tot 10. Het is een beetje als de jury bij Olympische Spelen! Bovendien krijg je er 1000 Engelse Pond voor, dat is ongeveer €1170!

Wat moet je kunnen?

Nou, je moet Engels kunnen spreken, een internetverbinding hebben, in goede gezondheid verkeren en tussen 18 en 60 jaar oud zijn. Dat moet lukken toch?

Solliciteren!

We raden je aan om de vacature op LinkedIn te bekijken en je sollicitatie vóór 1 augustus in te dienen. Dus wees wel snel, want je hebt nog maar een paar dagen! Wat vind jij van Piraten? Zou je solliciteren? Laat het ons weten in de comments en... eet smakelijk!