Barcelona, Catalonia, Europe
Andere

Er komt een nachttrein naar Barcelona

Vanaf eind 2023 komt een directe nachttrein naar het sprankelende Barcelona!

Gepubliceerd door
Pasmaatje
23-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Wat hebben we toch goed nieuws voor je vandaag! Er komt een directe nachttrein naar Barcelona en die gaat rijden vanaf 10 december 2023. Sla alvast deze datum op! Al is het zelfs mogelijk dat deze trein al eerder mag gaan vertrekken.

Deze nachttrein vertrekt drie keer per week vanaf Amsterdam en zal via verschillende steden in Nederland richting het zuiden reizen. Zo word jij de volgende ochtend en kan jij de zonnige dag beginnen in de Catelaanse hoofdstad.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Details

Eerder berichtten we al dat je naar onder andereMilaan, Praag en Florence met de nachttrein kunt via GreenCitytrip. Ook zijn er via NS International veel mogelijkheden om de nachttrein te pakken naar Wenen, München, Zürich en Innsbruck. Kijk voor die mogelijkheden onderaan de deal.

European Sleeper is vorig jaar gestart met het plan om de steden Brussel, Amsterdam, Berlijn en Praag met een nachttrein te verbinden. Hun doel is deze trein na de zomer te laten rijden, maar wanneer precies is nog niet duidelijk. Ze willen wel elk jaar een nieuwe treinroute op de kaart toevoegen en de nachttrein naar Barcelona zal de volgende zijn.

We kijken er nu al naar uit om met de trein naar Barcelona te gaan en dan te genieten van wat tapas met een glaasje sangria!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinSinglereizen