VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Blue, Electrical network, Electricity
Deze deal is verlopen.
Overig

Extra 25% korting op je NS weekendvrij abbo

Tot en met 20 mei: 25% korting op je onbeperkt reizen abonnement in het weekend met de NS voor slechts €26,21 per maand

Voor 25% pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-5-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

We kunnen heel veel klagen over de NS en soms is het echt een drama, maar toch heeft Nederland een van de beste treinnetwerken van de wereld. We vinden dat we allemaal te veel voor de trein betalen, maar met dit abonnement komt daar verandering in.

Misschien ben ik extra blij om dit te promoten, aangezien ik er ook al bijna twee jaar gebruik van maak: NS Flex. Een abonnement op je treinreizen, maar het is weer eens wat anders dan Netflix of Spotify.

Je kunt kiezen uit vele treinabonnementen, maar voor NS Flex weekendvrij krijg je nu extra 25% korting op je maandabonnement voor de eerste twee maanden. Deze aanbieding is geldig tot en met 20 mei. Je kunt leuke extraatjes bijkopen zoals eerste klas reizen of korting op reizen tijdens daluren.

Je kunt kiezen uit een aantal abonnementen die al vanaf €0 per maand te verkrijgen zijn. Lees hieronder meer!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

(Gratis) annulering
Abonnement na één maand opzegbaar
Hoge korting
25% korting

Details

Hoe werkt dat precies?

Allereerst zijn er verschillende abonnementen. Om te beginnen heb je een basisabonnement waar je elke maand weer op kunt terugvallen. Dit abonnement geeft je geen korting, maar kost ook niets. Verder geven een aantal abonnement je extra korting of waarmee je zelfs onbeperkt gratis reizen.

Stel je moet in het weekend een keer van Amsterdam naar Maastricht, dan is het Weekendvrij abonnement voor de maand er alweer uit. Ook kan je er voor kiezen om een weekend vrij abonnement te hebben in combinatie met dal voordeel. Het weekendvrij abonnement geldt op vrijdag na 18:30 inchecken, zaterdag en zondag de gehele dag. Ook kan je op feestdagen gratis reizen.

Hoe werkt het met veranderen / opzeggen?

De naam NS Flex abbo verklapt het misschien al wel. Je kunt maandelijks opzeggen of veranderen. Zodra je jouw abonnement hebt veranderd, moet je wel weer een maand wachten tot je het opnieuw mag veranderen. Je kunt altijd terugvallen op het basisabonnement dat gratis is.

Word het abonnement daarna niet duurder?

Na de twee maanden wordt het abonnement automatisch €34,95 in plaats van €26,21. Je kunt dit abonnement al na 1 maand opzeggen.

Kan ik hier ook mee naar het buitenland?

Het antwoord is misschien verrassend. Ja! Je kunt namelijk naar elk station reizen met een OV paal. Enkele steden in Duitsland hebben namelijk een ov-chipkaart paal waar je kunt in- en uit kunt checken. Deze steden zijn:

  • Weener en Leer, over de grens bij Groningen

  • Gronau (sinds 2022), over de grens bij Enschede

  • Emmerik (sinds 2022), over de grens bij Nijmegen (Elten en Praest worden hier nog aan toegevoegd)

  • Aken, over de grens bij Heerlen

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

StedentripTreinMini-breakWeekendOnder de 100 euroSinglereizenBlack Friday
Een juridisch probleem melden