Partner, Surfblend, Surfbusje
Andere

#GOALS 😎 Roadtrip langs de beste surf spots van Europa

8 dagen in een campertje incl. surfboards en wetsuits voor maar €444 p.p.

vanaf € 444 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo·24-1-2023
Delen

Ahoy Piraat!

Heb jij een rijbewijs, en heb je altijd al een keer op surfvakantie gewild? Dan hebben wij hier een super leuke tip voor jou!

Met deze aanbieding van Surfblend kan jij in juni een super leuk surfbusje huren in Zuid-Frankrijk. Dit campertje is voorzien van een tweepersoonsbed, alles wat je nodig hebt om je eigen maaltje klaar te maken, 2 stoeltjes en een surfgids met tips voor de allerbeste surfspots in Europa.

Verder zijn ook de surfboards, wetsuits en de busreis naar Zuid-Frankrijk bij de huurprijs van het busje inbegrepen! Je boekt nu dit busje voor 8 dagen voor maar €444 per persoon.

Het busje staat voor je klaar in Zuid-Frankrijk (Moliets), de busrit van Surfblend heeft verschillende opstapplaatsen en zet je precies af waar je moet zijn. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf naar Moliets te reizen (de busreis van Surfblend kost €145 per persoon en is bij ons voorbeeld al inbegrepen).

Bekijk de details hieronder en boek jouw surfvakantie!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Inclusief huurauto

Reisperiode

juni 2023 - september 2023

Details

Voorbeelddatum: 17 t/m 24 juni. Deze deal is voor twee personen voor 7 nachten in een surfbusje + de busreis naar Zuid-Frankrijk.

De totaalprijs voor het busje is €598 en de prijs voor de busreis is €145 per persoon (deze is optioneel) | De totaalprijs per persoon = €444

Accommodatie

Met deze aanbieding huur je een super leuk surfbusje in Zuid-Frankrijk. Je begint de reis in Moliets en kan dan zelf beslissen waar de reis naartoe gaat. Je krijgt wel een surfmagazine mee met de mooiste surfspots van Europa en ook de medewerkers van Surfblend geven je graag tips! Het campertje heeft een tweepersoonsbed achterin en een mini-keukentje waar je een prima maaltje kan voorbereiden. Verder krijg je ook 2 stoeltjes en een tafeltje mee en uiteraard 2 surfboards en 2 wetsuits.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

NatuurEuropaAugustusJuliSeptemberZomerStrandvakantieKamperenAutovakantieJuniActieve vakantie