Andere
Dit is de grootste hindernisbaan ter wereld!
Delen
Impressions and Other Assets/dsc_2822_i9mbak
  • Home
  • Andere
  • Dit is de grootste hindernisbaan ter wereld!

WAUW! De grootste hindernisbaan ter wereld komt deze zomervakantie naar Amsterdam te staan!

Ahoy Piraat!

We hadden al eens geschreven over de grootste hindernisbaan van Europa, die eind vorig jaar in Utrecht stond. Helaas werden de corona maatregelen een stuk strenger waardoor niet iedereen kon profiteren van een sportieve middag stuiteren, springen en vliegen over deze spectaculaire hindernisbaan.

Maar, niet getreurd, want het is EINDELIJK weer mogelijk! Deze zomervakantie staan ze er weer. Dat niet alleen, ze hebben de grootste hindernisbaan van de wereld voor je klaarstaan! Ze verwelkomen je tussen 11 en 22 augustus en dan kan je terecht bij de RAI Amsterdam, waar dus de grootste outdoor hindernisbaan van de wereld zal plaatsvinden.

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. We kunnen nu niet langer, we kunnen nu niet langer blijven staan 🎶

Bestemming

  • Amsterdam
  • Nederland

Details

Je vindt hier minimaal 15.000 M2 aan stormbanen, klimwanden, poleruns en andere attracties. En als je dat al veel vindt, Blow up Extreme kent een vloeroppervlakte van 37.800 m2!

Er zullen ook een aantal artiesten aanwezig zijn, maar of ze ook de hindernisbaan zullen afleggen laten we nog even in het midden. Onder meer Yes-R & Friends, Justin Mylo en DJ Jean zullen het evenement aankleden met sprankelend optreden voor een sfeervol en sportief fuifje!

Foto van de indoor editie (Bron: Blow Up Indoor: https://blowupextreme.com/)

Gedurende het evenement wordt rekening gehouden met coronamaatregelen, zoals dat je een tijdslot moet reserveren en er wordt extra vaak en grondig schoongemaakt. Het event is een doorstroom locatie met voldoende afstand.

Foto's van de indoor editie (Bron: Blow Up Indoor https://blowupextreme.com/)

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Tags

Active vacation