train
Andere

In sneltreinvaart naar Parijs met de Thalys

In 3 uur & 23 minuten met de Thalys voor maar €35 vanaf Amsterdam direct naar Parijs!

vanaf € 35 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-11-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Parijs is de stad van de liefde, licht en historie. Beleef de Eiffeltoren, lekkere Franse wijnen aan de Seine en de Mona Lisa in het Louvre. Zoveel te zien, zoveel te beleven en toch zo dichtbij! Je bereikt de hoofdstad van Frankrijk heel eenvoudig te bereiken met de Thalys.

Een ticket met de trein kost slechts €35 per persoon en brengt je er in drie uurtjes (vanaf Amsterdam). Een retourtje kan je al hebben voor €70 en dat geldt voor de maanden februari en maart. Je kunt ook nog voor de maanden november t/m januari reizen naar Parijs, maar dan wel tegen meerprijs.

De trein is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International!

Check onderaan deze deal nog voor een aantal heerlijke hoteldeals!

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

  • 🚂 Met de Thalys naar Parijs
  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 🇫🇷 Ontdek de romantische Franse hoofdstad
  • 📚 Je boekt via NS International
  • ⏳ In 3:23 uur vanaf Amsterdam in Parijs
  • 📆 Te boeken voor de periode tot en met eind maart 2023

Reisperiode

november 2022 - maart 2023

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Parijs

Voorbeelddata: 19 februari 2023 - voorjaarsvakantie (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Op dit moment kan je treintickets boeken voor de periode t/m maart. De voordeligste data vind je in de maanden januari, februari en maart. Daarnaast zijn er nog veel data voor een kleine meerprijs.

Data voor €35 voor de heenreis

  • 31 januari

  • 1, 7, 14, 15, 21, 28 februari

  • 1, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 maart

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via NS International. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Parijs in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar een uur met de Thalys naar Parijs. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendSinglereizenOktoberNovemberDecemberEco toerisme EuropaOnder de 100 euro