train
Andere

In sneltreinvaart naar Parijs met de Thalys

Supersnel! In 3 uur & 23 minuten met de Thalys voor slechts €35 van Amsterdam direct naar Parijs!

vanaf € 35 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
12-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Parijs is de stad van de liefde, licht en historie. Beleef de Eiffeltoren, lekkere Franse wijnen aan de Seine en de Mona Lisa in het Louvre. Zoveel te zien, zoveel te beleven en toch zo dichtbij! Je bereikt de hoofdstad van Frankrijk heel eenvoudig te bereiken met de Thalys.

Een ticket met de trein kost slechts €35 per persoon en brengt je er in drie uurtjes (vanaf Amsterdam). Een retourtje kan je al hebben voor €70 en dat geldt voor de periode tot en met september! Er zijn nog enkele goedkope data beschikbaar voor de zomervakantie!

De trein is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International!

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

  • 🚂 Met de Thalys naar Parijs
  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 🇫🇷 Ontdek de romantische Franse hoofdstad
  • 📚 Je boekt via NS International
  • ⏳ In 3:23 uur vanaf Amsterdam in Parijs
  • 📆 Te boeken voor de periode tot en met september

Reisperiode

mei 2022 - september 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Parijs

Voorbeelddata: dinsdag 23 augustus (klik op de screenshot om meer data te vinden, ook in het weekend en voor de terugreis te boeken voor dit bedrag)

Prijs = €35 per enkele reis

Data voor de zomervakantie in juli

Data voor de zomervakantie in augustus

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via NS International. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Parijs in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar een uur met de Thalys naar Parijs. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Onze aanbeveling:

Klik op de screenshot om deze exclusieve deal te bekijken:

Prijs = €76 p.p.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendSinglereizen